martaslife

Alla inlägg under april 2014

Av Marta - 18 april 2014 20:28

Hej!

Något som många bloggare gör är en slags blogglista och såklart vill jag ju inte vara efter med det så däför gör jag den nu! :)


Vem är din bästa vän?

Har många men säger väll dom igen: Lydia, Esther, Sara, Millan, Lovisa, Tuva och min säng! ♥

Vilket är ditt favoritnummer?

3 eller 2

Vad var det senaste du åt?

Marshmallow med choklad och strössel ☻

Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då?

Vit! VEM SJÖÖN VILL INTE VARA EN VIT KRITA LIKSOM?!?!?!

Hur är vädret just nu?

Grått, molnigt, kallt, regnigt. :(
Vem var den senaste personen du pratade i telefon med?
Millan ♥
Favorit TV-program?
Kollar inte särskilt mycket på tv men jag säger "Trolljägarna"
Har du några syskon?
Nepp! Är ensambarn!
Längd?
1.68 ungefär
Hårfärg?
Min rediga: Mörk brun. Den jag har nu: Svart, rosa/blond, lila
Ögonfärg?
Blå/grön aktig
Använder du kontaktlinser?
Nepp
Favorit högtid?
Jul!
Favorit månad?
Augusti
Har du gråtit någon gång utan anledning?
Helt ärligt.... HAR INGEN ANING!
Vilken var den senaste filmen du såg?
Sune på bilsemester
Favoritdag på året?
18 Augusti xD
Är du för blyg för att bjuda ut någon på dejt?
Har ingen blekaste aning! Är bara 11 år och har inte varit på dejt någon gång så vad tror du??
Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)?
Har aldrig testat!
Kramar eller kyssar?
Beror på vem
Choklad eller vanilj?
Tror faktiskt att jag säger vanilj
Har du tatueringar?
JAAA! Jag är ju 11 år! VILKEN 11 ÅRING HAR INTE TATUERINGAR?? Jag har i alla fall hela kroppen full med sånna...
Vad lyssnar du just nu på?
När pappa tittar på tv
Är du kär i någon kändis?
Nej
Vilka böcker läser du just nu?
"Tysnad, Tagning!" och "FUL"
Piercingar?
Öronen
Favorit film?
"Jag saknar dig" och "Orphan"
Ditt favorit fotbolls lag?
Hejar inte på några
Vad gör du just nu?
Bloggar och kikar med en amerikansk tjej ☻
Smöriga, naturelle eller saltade popcorn?
Saltade
Hundar eller katter?
Katter
Favoritblomma?
Har ingen
Har du blivit påkommen att göra något du inte borde göra?
Har inget bra minne.... Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde för en vecka sen...
Har du en bästa kompis i det motsatta könet?
Har haft 3 stycken men dom slutade snacka med mig utan anledning, men annars har jag väll en bra killvän men inte bästa vän
Har du älskat någon någongång?
Såklart!
Vem vill du träffa just nu?
Millan och Lydia ♥
Är du fortfarande vän med folk från skolan??
Ehh nee... Vem är det liksom??
Har du någon gång skjutit med en pistol?
Nepp
Gillar du att flyga med flygplan?
Nja...
Höger eller vänster-hänt?
Höger
Hur många kuddar sover du med?
6
Lyssnar du på radio?
Nej
Är det någon på Tumblr du vill dejta?
Har inte tumblr
 
 
Av Marta - 18 april 2014 10:37

Hej!
Tänkte berätta om dom dagarna där jag inte har skrivit något på bloggen.
Söndag:
På monnen var jag i kyrkan som varje söndag. Efter det när jag kom hem så städade jag och åt mat och kollade på film. Nämligen....... SUNE PÅ BILRESA!! :O Jag tyckte att den andra var mycket roligare, denna var lite mesig typ. Men aja!
Måndag:
Jag hade skit tråkigt hela dagen. Så tillslut så gick jag ut med kaninen och kikade lite med fotbollen. Sen så spelade jag bara på datan lite och chillade.
Tisdag:
Jag vaknade typ vid 10 och skrev till Lydia när jag skulle komma. Så vid 1 så gick jag till Lydia och det första vi gjorde var att laga pannkakor (eftersom vi har påsklov och föräldrarna jobbar) och det blev lite mer missbildade pannkakshögar än pannkakor... Och brända blev dom också! Efter att vi hade ätit upp så gjorde vi typ "chubby bunny" fast med tuggummi så man skulle tugga samtidigt som man sa en mening vi kom på en as bra mening. Ett tips är att ha med många "S" i meningen då blir det svårare. Sen gick vi ut och kom på att vi kunde göra en musikvideo till "I belive I can fly" och jag ska försöka ladda upp videon senare. Sen så var vi bah ute.

Onsdag:
Jag har chilla, sov typ till 12 på dan och sen så spelade jag bara och gick ut med kaninen lite.
Torsdag:
Trååååååååååååååååååååååååååk!!
Jag kikade mest med massa vänner och träffade en engelsk tjej som jag kikade med. Lite svårt va det men hon är jättesnäll! Sen har jag bara haft tråkigt.

Av Marta - 15 april 2014 23:13

Hej!
Min dator var ju på lagning och liksom hela hårddisken och moderkortet (stav?) var helt paj så jag var tvungen att installera om alllllting... Men nu är jag tillbaka med mina Sims inlägg! (Alla gammla familjer har raderats så jag har börjat på en ny)
Okej vi kör igång!

Det här är Katharine Pirce. Hon är en ungdom som har flyttat till Starlight Shores. Kathrine älskar att träna men ändå så jobbar hon inte med det. Hon är nämligen arkitektur! Och det är det mest fantastiska hon vet!
Stjärntecken: Lejon
Favoriter: Pop, Våfflor och Lila
Egenskaper: Modig, Familjeinriktad, God, Atletisk, Fostrande
Färdigheter: Målning (2), Atletisk (6), Matlagning (6), Fotografering (1), Sociala nätverk (1)

Det här är huset som Katharine har byggt helt själv! (Dock så är huset större nu av en anledning, ni får se sen) Men huset tog mig 2 timmar att bygga men det var det värt!

Katharine är en galen person som gillar att bara göra saker helt random! Så en dag bestämde hon sig för att tatuera sig! Det gick bra och Katharine tycker verkligen om sina tatueringar.

Haha och breven får vi ju inte glömma bort! Katharine är nämligen vääääääääldigt populär bland killarna! Och sånna här brev får hon vaaarje dag av olika killar! Men hon tror inte att hon kommer bli tillsammans med någon utav dom killarna :/

[Bild]

Katharine började känna sig lite ensam så hon skaffade sig en bästa vän alltså - Isaac Luck. Dom har umgåtts väldigt mycket den senaste tiden.

[Bild]

Och så blev det så som jag trodde... Katharine blev självklart kär i Isaac och friade till honom (han är en varulv det är därför han ser så annorlunda ut) Och som tur var så blev Isaac också kär i henne så han sa ja! Och snart skulle dom gifta sig <3

[Bild]

Och några dagar efter så gifte dom sig! Men utan massa människor och festar och skit! Det kostar för mycket och dom tyckte att det var bättre att spara pengarna istället. Så det blev ett privat bröllop här hemma.

[Bild]

Men vad hände där da?? Haha ja ni ser rätt! Katharine är med barn! Hon och Isaac tyckte att det var SFS' för någon arvinge!

Detta var då mitt första Sims inlägg med denna familjen och jag älskar den! Katharine har fött nu men det får ni se i nästa inlägg! Så håll ut! ;)

...

Av Marta - 15 april 2014 16:30

Heej! =^.^=
Bara så ni vet är de Lydia som skriver nu!
Jag är en tjej på 12 år och har mång BFF! En utav de 5-7 st är Marta! Marta är en snäll och väldigt omtänksam människa! Hon bryr sig alltid om mig och försöker alltid att stötta mig!!! Bara så ni vet läser ni en underbar bloggerskas blogg! Om jag va ni så skulle jag bry mig om de hon skriver!!! Hon lägger ner tid och kärlek på det här så lite credd borde hon få!!! Aja ett ord från mig Lydia!
Marta kommer skriva ett nytt inlägg snart!
Hare gött dö!

Av Marta - 12 april 2014 22:04

Hej!
Tänkte köra igång med en frågestund nu! Så kommentera så många frågor ni bara kan och nästa vecka på söndag kommer jag svara på allt!

Av Marta - 12 april 2014 20:48

Hej!
Sorry att jag inte uppdaterade igår men jag var allmänt trött. Men jag berättar idag istället!
Fredag:
Först på monnen - skola... Och då hade vi idrott... Vi körde flaggan och Jaa lagen var ju så himla jämna kan man säga! Ne inte alls! Vårat lag förlorade alla 5 gångerna och alla blev sura som vanligt. Sen när vi kom tillbaka till klassrummet så hade vi lite lektioner som vanligt och sen hade vi rast. DET PISS REGNADE! Så vi gick till Lillan och spelade piano... =^.^= efter det hade vi några lekar och sen mat och sen så kom Märion med sin lilla bebis och hälsade på! Det är en flicka som heter Hilma och hon var ungefär 50 cm lång och vägde 3,5 kg (tror jag) men hon var jättesöt! Så vi 20 stycken elever + 3 lärare + Märiob stog i en cirkel runt Hilma men hon sov ändå! Ååh! Man skulle bara vilja ta med henne hem ju! Efter det så gick jag hem och kollade på Vampire Diaries (ni vet att jag är beroende av den serien) =^.^=
Idag/Lördag:
På morgonen så åkte vi till sporthallen för att vi hade innebandy avslutning! Det var pris utdelning och lite aktiviteter och grillning! Och jag fick en medalj (som precis alla andra) och årets träningsflit. Det är den som har varit på flest träningar och jag får det priset vaaaaarje år! xD Men dock så hann jag inte med grillningen och allt för vi åkte och handlade och då så köpte jag bara ett vitt nagellack (kan tydligen inte överleva utan ett) sen så var det typ middags dags så vi åt på McDonalds. När jag kom hem så hade jag det himla tråkigt så jag började kika med Lydia och sen så träffades vi bara och gick runt lite. DET VAR KALLT SOM IN I!! Men sen så kom Oliver och då var vi 3, vi snackade lite, kollade på spionerna, (det är 2 människor här i samhället som är lite konstiga och dom åker runt här i samhället med sina bilar och kollar därför kallar vi dom spioner och dom åkte efter varandra! Så det var värsta epicfail!) och sen såg vi polisen och försökte springa efter dom sen så var vi tvungna att gå hem så nu är jag hemma!
Btw... Jag kommer kanske vara lite oaktiv nu men förstå mig jag har faktiskt påsklov...

Av Marta - 10 april 2014 21:57

Hej!
Har varit först i skolan och jaa en ganska bra dag ändå! Först så hade vi snack med skolsköterskan ändå tills rasten. På rasten gjorde vi något... Sen hade vi engelska BUUUU! Varför kan inte alla prata svenska?!? Sen hade vi NO och vi pratade om lösningar och blandningar sen var det mat och det blev fisk och potatis. Fisken var god! Efter det gick jag och spelade min pianolektion och jag fick: "ur für Elise" i läxa! Ganska enkel. Sen hade vi elevens val och jag har ju idrott och det blev trebollsmatch idag! Yeey! Gjorde några handbollsmål och något basketmål! Nöjd här va!! Efter det så åkte jag hem till Sara med Lovisa för vi tre skulle va! Saras familj har ju flyttat till ett annat hus så då fick jag se de för första gången! Snyggt var det. Efter att vi hade tråkat lite så bestämde vi oss för att titta på Hunger Games. Och vi åt bara mat emellan. Och då på filmen så kom det typ ett lejon eller något som skulle döda dom och dom bah "det rör sig något i busken!" Och så hoppar det lejonet ut från busken helt random och vi började skrika som tjöven! Men det var läskigt... Sen så bah åkte jag hem och har kollat på några avsnitt av "The Vampire Diaries" eftersom min dator va på lagning så har jag ju missat några avsnitt! Men det var skönt! Men Jaja vi höra imon!

Av Marta - 9 april 2014 18:43

Hej!
Sorry att jag inte uppdaterade bloggen igår men jag hann inte! Men Jaja skriver om allt här idag!
Gårdagen:
Gick till skolan och vi hade massa trååååk lektioner och sist hade vi bild och jag och Lukas planerade massa planer på bilden istället för att jobba hehe... Efter skolan så gjorde jag något med håret!

Dagen:
Idag gick jag till skolan och vi hade några lektioner först sen var det rast och jag var med Esther och Teresa! Vi gjorde något vet inte riktigt vad... Sen hade vi medeltiden och vi håller på att skriva en bok om Sveriges mest kända regenter/kungar. Och det går väll bra! Efter det så spelade vi spel typ kortlek och Jenga och så! Men Lukas blev typ en blandning mellean en apa, tjur och sig själv. Han hopade runt i klassrummet skrek som sjöön så att jag blev mer hörselskadad än vad jag är och seriöst helt kaos! Efter det var det mat och rast. Då skulle min och Lukas plan gå i uppfyllelse men Nee! Gick inte! Personen som det handlade om svärde bara åt oss och stack... MISSBILDAT FÖRSÖK! Men vi ska testa igen! :D Efter rasten hade vi matte och jag och Tuva spelade Chefrens! Kul! Sen hade vi bara slöjd och jag och Sara var på toa och jag var tvungen att reda ut lite med Lovisa hehe... Efter skolan så var jag med Esther en sväng och nu är jag hemma!

Vi får ju inte glömma födelsedags barnet! GRATTIS ESTHER 12 ÅR NU VA?!? ;) Känn dig gammal haha lol Nee da! xD Men seriöst grattis!

Presentation


Hejsan! ♥
=^.^=
Namn: Marta :)
Ålder: 11 år
Bor: I ett litet samhälle xD
Övrigt: Är en rolig tjej som älskar sin blogg och sina vänner! I bloggen kommer ni bland annat läsa om min galenhet...
Hoppas ni stannar! ♥

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kategorier

Omröstning

Hur mår du?? xD
 Bra
 Super Mega Bra!
 Sämst...
 Är sjuk
 Är friskare än någonsin!
 Är förkyld
 Är inte på ett bra humör
 Är trött
 Är pigg

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards